CHANGE – нова програма допомоги чоловікам

CHANGE є передовим міжнародним дослідницьким проєктом, що впроваджується експертами Центру психічного здоров’я Національного Університету «Києво-Могилянська академія», ГО «Слова допомагають» у співпраці із Лондонською школою гігієни та тропічної медицини (LSHTM). Кваліфікована команда дослідників і фахівців розробила та тестує нову програму психологічної допомоги чоловікам, які переживають стрес через війну та вживають алкоголь, щоб зняти напругу.

Хто може взяти участь?


• Чоловіки, 18+ які переживають стрес та
• Які вживають алкоголь, щоб зняти напругу (1-3 рази на тиждень) та
• Які проживають у Києві та Київській області чи Дніпрі та Дніпропетровській області та
• Можуть бути в доступі впродовж 3-х місяців для участі в дослідницьких активностях (очно або онлайн)

Яка користь?


• безкоштовна психологічна підтримка (до 6-ти консультацій, 60-90 хв) за умови потрапляння в групу, яка працює із консультантом**
• можливість участі у зручному для вас форматі: очно або онлайн
• конфіденційність

Контакти для реєстрації на участь у дослідженні:


Онлайн-форма для реєстрації https://forms.office.com/e/ZqWfZ8ymad
Реєстрація по телефону: +38 050 222 03 10 (Вайбер/телеграм).

**Для визначення ефективності програми будуть порівнюватися люди, які пройдуть цю програму, та особи, які цього не робитимуть. Забезпечити такі умови ми зможемо завдяки випадковому розподілу учасників до двох груп:

(1) група, яка відвідає 5-6 сесій з консультантом програми, тривалістю 60-90 хв. та
(2) контрольна група, яка не братиме участь у програмі.

Учасникам буде запропоновано пройти два опитування – на початку та через 3 місяці, за участь у яких буде запропоновано поповнення мобільного телефону на 250 грн. або сертифікат у Сільпо.

Проєкт фінансується партнерством Національного інституту досліджень у галузі здоров’я (NIHR) та Фонду Welcome Trust та впроваджується в Україні Національним Університетом Києво-Могилянська академія, ГО “Слова допомагають” спільно з Лондонською школою гігієни і тропічної медицини.

партнери

Записатися на консультацію