Зміцнення життєстійкості та покращення психічного здоров’я дітей на територіях, що найбільше постраждали від бойових дій в Україні

Проєкт «Зміцнення життєстійкості та покращення психічного здоров’я дітей на територіях, що найбільше постраждали від бойових дій в Україні» реалізується Громадською організацією “Слова допомагають” та Центром психічного здоров’я Києво-Могилянської академії у партнерстві з міжнародною організацією Plan International. Проєкт фінансується шведським фондом Radiohjälpen (укр. «Радіо Допомога»).

Метою проєкту є забезпечення учням, вчителям і шкільним психологам з постраждалих від війни шкіл, доступ до інтегрованих та інклюзивних послуг з охорони психічного здоров’я та психосоціальної підтримки. Проєкт зосереджений на реалізації програми “Безпечний простір”, з особливим акцентом на підвищення життєстійкості дітей та підлітків і пом’якшенню наслідків стресу, спричиненого травматичними подіями.

Проєкт реалізується в 11 областях України, а саме Одеській, Миколаївській, Херсонській, Луганській, Донецькій, Харківській, Запорізькій, Дніпропетровській, Сумській, Чернігівській та Київській області.

партнери

Записатися на консультацію